Rocket Revenue – officiell guldpartner hos Klaviyo 

Vi kan stolt berätta att vi nu är en officiell Agency Partner hos Klaviyo. Klaviyo är en ledande CRM-plattform som hjälper företag att skapa datadrivna, personliga och automatiserade kampanjer via SMS, e-post och pushnotifikationer. 

Som guldpartner har vi nu bland annat tillgång till prioriterad support och stöd från Klaviyo, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder ännu bättre lösningar för att optimera marknadsföringen och driva tillväxt. 

Så här kan vi hjälpa dig: 

  1. Strategisk rådgivning: Vi hjälper dig att bygga en strategi för manuella nyhetsbrev, SMS och automatiserade flöden som faktiskt fungerar. Genom smart och datadriven segmentering når du rätt personer, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. 
  2. Automatiserade flöden: Vill du ha kampanjer som sköter sig själva? Vi hjälper dig att sätta upp automatiserade flöden för både e-post och SMS, som välkomstmeddelanden eller påminnelser om övergivna varukorgar. Allt anpassas efter dina kunders beteende, så att du alltid är steget före.
     
  3. Manuella nyhetsbrev: Vi hjälper dig att skapa engagerande och konverterande nyhetsbrev som sticker ut i dina mottagares inkorgar. Med rätt copy och design ser vi till att dina utskick fångar uppmärksamheten och driver resultat. 

Potentialen med CRM och marketing automation 

Många företag underskattar kraften i ett bra CRM-system och marketing automation. Att effektivt vårda dina befintliga kundrelationer och samtidigt bygga nya är nyckeln till att öka kundlivstidsvärdet och lönsamheten. Oavsett om du vill stärka upp din CRM-strategi eller inte vet var du ska börja finns vi här för att hjälpa dig. 

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan stärka din marknadsföring genom vårt partnerskap med Klaviyo! 

Läs även