ROCKET STRATEGY. En strategi för att flyga högre än alla andra.

Vårt mål är att utveckla din digitala marknadsföring till en raket för lönsam tillväxt. För att lyckas med det behöver vi bygga en strategi som utgår från var du är idag och var du vill vara i framtiden. Sen ger vi allt för att du ska ta dig dit så snabbt som möjligt.

LET´S TALK!

1.

Förstå kunden och köpprocessen

Första steget handlar om att utforska dina befintliga datakällor för att skapa en bättre förståelse för dina kunder och deras nuvarande digitala köpprocess.Vi analyserar funnel, trafik, pixelstrukturer, Google Analytics, sökordsbeteenden, sökvolymer, försäljningsdata,  produktmarginaler och konkurrensen inom din domän. 

2.

Designa ett erbjudande som kan skala

Steg 2 handlar om att hjälpa dig identifiera och designa erbjudanden som matchar dina kunders köpprocess och de olika faser som köpresan innebär. Vi ger förslag på fokusprodukter/tjänster och erbjudanden med tillräckliga marginaler som gör att du kan skala upp din marknadsföring med lönsam avkastning.

3.

Sätta rätt affärs- och KPI -mål

Här vill vi på djupet förstå dina långsiktiga affärsmål och hjälpa dig omvandla dem till mer specifika mål utformade för din digitala marknadsföring. Vi utvecklar ett tydlig KPI -ramverk anpassad för din verksamhet och ditt produkt-/tjänsteutbud som skapar fokus, trygghet och transparens i arbetet framåt.

4.

Välja rätt plattformar och kanalmix 

Det fjärde steget handlar om att identifiera vilken kanalmix som är bäst optimerad för dina behov, med utgångspunkt i vad vi lärt oss om dina kunders köpprocess, potentialen i ditt erbjudande och dina affärsmål.

5.

Solid teknik, data och styrpanel 

En viktig nyckel till framgång är att utveckla en datadriven arbets- och beslutsprocess med relevant data i grunden. Därför hjälper vi dig att sätta upp rätt spårning, pixlar och målgruppsstrukturer. Sen kopplar vi på en data studio som blir vår gemensamma styrpanel och ger dig 100% transparens på investeringar och avkastning i realtid.

6.

Testdriven optimering för hyperrelevanta kampanjer

Vår framgångsformel för själva genomförandet av kampanjer är vår egen testdrivna optimeringsprocess. Sällan vet vi i förväg vad som fungerar bäst, då både kundernas beteende och de styrande algoritmerna förändras snabbt. Därför testar vi olika innehåll, budskap, målgrupper, kampanjstrukturer för att hitta din vinnande kampanjformula.

SNS - SNEAKERSNSTUFF

VÄGEN UPPÅT med hjälp av Rocket Strategy.

”I was really impressed by how Rocket managed the whole digital marketing audit and the skills they displayed in leading us forward from a strategic perspective”​.

Fabio Araujo. Head of Ecommerce, SNS

"TAKE OFF"

På väg ut i rymden? Hör av dig till oss så gör vi dig startklar för ditt stora äventyr.

KONTAKTA OSS

"TAKE OFF"

På väg ut i rymden? Hör av dig till oss så gör vi dig startklar för ditt stora äventyr.

Kontakta oss

FRIGÖR DIN SOCIALA POTENTIAL med nordens mest erfarna team för konverterande social annonsering.

ROCKET ERBJUDER

  • Lärdomar från att investerat miljardbelopp i Facebook
  • Tillväxtstrategier för att skala upp på flera marknader 
  • Data-driven process för att utveckla och optimera resultat mot målsättningar 
  • Skräddarsytt kreativt material optimerat för plattform och testresultat 
  • Avgörande kunskaper från insidan som Premium Partners till Facebook