Branschfokus

Nyckeln till framgång för Rocket Revenue har varit att kombinera förståelse för affärsmekaniken i utvalda branscher med vår djupa kunskap om de stora plattformarna för prestationsbaserad marknadsföring. Genom att verkligen förstå båda sidor utvecklar vi tillsammans med våra kunder ofta betydligt mer sofistikerade lösningar än dina konkurrenter, vilket skapar ett långsiktigt övertag.

bakgrundbild Bubbles
beverages

Dryck

DEN LEDANDE AKTÖREN

Rocket Revenue har revolutionerat marknadsföring online på den 30 miljarder stora svenska alkoholdryckesmarknaden. Som din marknadsföringspartner tillför vi djup kunskap om den lokala svenska dryckesindustrin. Till detta adderar vi kraftfulla konsumentinsikter om olika målgrupper och verklig köpdata på konsumenter. Vi når konsumenter med relevanta erbjudanden via flera olika mediekanaler – både våra egna och publika kanaler som Facebook och Google. Vi är digitala i grunden. Ta kontakt idag och upplev marknadsföring som aldrig tidigare!

Djup branschkunskap
För att lyckas behöver du en partner som verkligen förstår din affär. Producentdynamik, utvärderingssystem och ranking, standard- och premiumsegment, viktkvoter och poäng per såld enhet. Med djup och specifik branschkunskap utvecklar vi framgångsrika strategier tillsammans med våra kunder.

Omfattande konsumentdata
Typ av dryck, segment, pris och ursprung. Det som skiljer oss från konkurrensen är att vi under åren har byggt upp enorm kunskap om de svenska konsumenterna av vin, öl och sprit. Vi känner till motiv och drivkrafter i din målgrupp och vi har skräddarsydda medielösningar för att maximera effektiviteten i varje marknadsföringskampanj.

Kampanjoptimering
Var tredje eller sjätte månad dras en linje i sanden som dikterar ranking i ditt segment och framtida ny distribution. I detta sammanhang behöver alla marknadsföringsinsatser optimeras i realtid. Vårt team av digitala marknadsföringsexperter ser till att dina investeringar maximeras ur ett försäljnings-, geo-styrnings- och rankningsperspektiv.

KONSUMENT- & MARKNADSINSIKT

Grunden för all framgångsrik marknadsföring handlar om att förstå konsumenterna. Vilka är de? Var befinner de sig? Vad driver dem att köpa och konsumera specifika produkter?
På Rocket Revenue strävar vi inte bara efter att förstå de marknader och branscher vi verkar inom, vi vill också förstå konsumenterna som ska köpa dina produkter. Vi gör detta genom både primär- och sekundärforskning samt omfattande arbete med konsumenttrender. Den kunskap och insikt vi får genom vårt arbete hjälper oss att hjälpa våra kunder. Inte bara leverera högpresterande marknadsföring, utan också erbjuda dem marknadsanalys, strategirådgivning, varumärkesundersökning, designtester och omfattande kvartalsvisa marknadsrapporter som Vinbarometern.

Boka ett möte

Varumärken och egna kanaler

Rocket Revenue har själva och i partnerskap med Bonnier utvecklat en rad tjänster och ledande varumärken för att driva försäljningen åt våra kunder på denna marknad. Totalt har vi samlat mer än 300 000 konsumenter av vin, öl och sprit i våra olika mobila applikationer och databaser vilket gör det möjligt för oss att vara extremt effektiva och nå ut med relevanta erbjudanden till rätt målgrupper i alla våra lokala marknadsföringskampanjer.

e-commerce

E-handel

VI FÖRSTÅR DIN E-HANDELSAFFÄR

Rocket Revenue har som företag vuxit upp med kunder i segmentet. Idag arbetar vi nära med över 100 kunder inom E-handel, många av dem började som småföretag men har tillsammans med oss vuxit sin verksamhet till att bli betydande aktörer inom sina respektive nischer.

Som bolag har vi en djup förståelse för de viktigaste mätvärdena och framgångsfaktorerna i dagens E-handel. Tillsammans med våra kunder sätter vi rätt KPI-ramverk och vi segmenterar produkter baserade på marginaler, konsumenternas efterfrågan och potential för skalning.

Med en etablerad process för konstant inlärning från alla våra kunder om deras nyckeltal kan vi implementera smarta strategier snabbare än andra. Tveka inte att ta kontakt för att diskutera hur vi kan arbeta tillsammans för att växa just ditt företag.

Boka ett möte
Retail

RETAIL & KONSUMENTVARUMÄRKEN

ÖKA FÖRSÄLJNINGEN MED ROCKET REVENUE

Medlemmar i vårt team har en bakgrund från både detaljhandels- och konsumentvaruföretag. Vi förstår utmaningarna och balansen mellan att å ena sidan driva trafik och försäljning till butiker, samtidigt som viljan ofta finns att även etablera direkta försäljningskanaler till konsumenter online. Vi har ett flertal fallstudier av geo-styrda kampanjer där vi med framgång hjälpt kunder att driva försäljning till specifika orter eller butiker. Samtidigt är vi övertygade om att vår omfattande erfarenhet av att driva tillväxt inom E-handel även kan användas för att hjälpa många traditionella detaljhandels- och konsumentvaruföretag som vill konkurrera med rena e-handelsaktörer.

Ta kontakt idag så kan vi lära oss mer om hur vi kan växa din affär tillsammans.

Boka ett möte
Lead

GENERERING AV LEADS

LÖNSAM KUNDTILLVÄXT

Telekomoperatörer, speloperatörer, finansiella tjänster och försäkringsbolag såväl som fastighetsmäklare och många fler konsumentföretag delar en och samma sak, ett konstant flöde av nya leads och kunder behövs för att växa verksamheten.

Rocket Revenue är specialiserat på detta område. När vi har förstått vad en lead eller en ny kund faktiskt är värd för just din affär använder vi specifika taktiker och strategier för att hjälpa till att skapa lönsamma marknadsföringsprogram som håller över tid.

Flera verktyg och kanaler används, allt från e-post- och Messenger-listor till specifika annonsformat på Facebook och betald sökmarknadsföring på Google. Ta kontakt idag så kan vi tillsammans bolla hur vi kan hjälpa just dig att bli mer effektiv.

Boka ett möte