Plattformar

För att verkligen lyckas med digital marknadsföring krävs en stark datadriven strategi som fokuserar på relevans och djupa konsumentinsikter

fb-instagram

FACEBOOK/INSTAGRAM

Med 2,1 miljarder användare över hela världen och 1,59 miljarder dagliga aktiva användare är Facebook en marknadskanal med enorm potential. På Instagram rör sig samtidigt över 1 miljard användare och 500 miljoner dagliga användare. Att dela reklamplattform med Facebook gör Instagram till en stark komponent i alla framgångsrika strategier för digitala medier.

Vår verktygslåda för smart annonsering på Facebook och Instagram kommer från lång erfarenhet av att vi historiskt har investerat miljardbelopp i massor av olika typer av kampanjer. Vi vet av erfarenhet att framgång och avkastning skapas genom en kombination av smarta pixelstrategier, djup insikt om målgrupper samt användande av unik affärsinformation hos dig som kund.

Jag är intresserad av att maximera min ROAS
boka ett möte

 

 

messanger

MESSENGER

Dina kunder är med på Messenger; är du? Vi tror att en öppningsfrekvens hos användare på 85% och en CTR på 15% kan ha seriös positiv inverkan på din affär. Med över 1,3 miljarder användare och 20 miljarder meddelanden som skickas mellan människor eller företag varje månad är implementeringen av en smart Messenger-strategi av hög prioritet. Det handlar inte bara om chattbots och kundservice utan även om att skapa kostnadseffektiva sätt att driva både försäljning och konvertering. Att använda programvara som tillåter oss att växa dina Messenger-listor, implementera automatiseringar för att hålla din målgrupp aktiv och göra utskick av reklammeddelanden är en viktig komponent i många av våra framgångsrika kampanjer.

Kontakta oss om Messenger Marketing
boka ett möte

 

 

snapchat

Snapchat

Missa inte den tredje största plattformen för sociala medier. Snapchats användarbas växer och har passerat 250 miljoner användare. I jämförelse med Facebook och Instagram är plattformen mindre utvecklad ur ett annonsperspektiv och den stora publiken är väsentligt yngre. Detta kräver kanalspecifika strategier när det gäller både tonalitet och vilken typ av produkter som med fördel kan exponeras. Våra tidiga tester har visat positiva resultat med höga CPC-nivåer. Korrekt implementering av pixlar och rätt användande av data är som alltid viktiga komponenter när du optimerar dina kampanjer.

Kontakta oss om Snapchat
boka ett möte

 

 

mass-influencer

MASSFLUENCER

Marknadsföring via influencers har historiskt haft utmaningar när det gäller att mäta verklig konvertering och försäljning istället för bara räckvidd och engagemang. Rocket Revenue vill ändra på detta och hjälpa våra kunder att implementera strategier och lösningar där influencer marketing på smarta sätt kan kombineras med betald annonsering på Facebook. Vi har därför etablerat ett nära samarbete med Massfluencer vars datadrivna plattform har identifierat, indexerat och skannat totalt 41 miljoner influencers med över 2 000 följare på 213 marknader.

Tillsammans med vårt erfarna team gör vi det nu möjligt för både små och stora kunder att koppla ihop betald annonsering på Facebook och Instagram med kampanjer mot de bästa influencers som finns för just din produkt och på dina prioriterade marknader.

Jag är intresserad av en helt ny strategi för Influencer Marketing
boka ett möte

 

 

google

GOOGLE MARKETING PLATFORM

Via vårt datadrivna sätt att arbeta hittar vi nästan alltid tydliga synergier genom att lägga till betalt sök som en del i din kampanjverktygslåda. Youtube erbjuder ofta också en oöverträffad möjlighet att engagera din målgrupp. Vi kan till exempel hjälpa dig att skapa geo-styrda videokampanjer för att driva försäljning mot specifika butiker eller orter. Rocket Revenues Google-experter har erfarenhet från några av de största e-handelsföretagen i Skandinavien och vårt mål är att hjälpa dig som kund till en helt ny nivå genom att ständigt optimera alla aspekter av hela processen. Som alltid garanterar vår optimeringsprocess även data som kan användas för att generera insikter om engagemanget kring ditt varumärke.

Jag vill prata mer om Sök och Youtube
boka ett möte
marketing-hand

Behöver du en hjälpande hand?

En stor del av framgången för Rocket Revenue kommer från att vi utifrån just din affär kombinerar de bästa från de olika marknadsföringsplattformar vi arbetar med. Att använda respektive platform isolerat kan ofta få dig att växa snabbare. Men genom att utifrån din affär använda det bästa från alla plattformar skapar vi långsiktiga konkurrensfördelar som ger dig ett beständigt övertag.

Ta kontakt