Rocket Revenue förstärker med ny chef för affärsområdet Food & Beverage

Rocket Revenue fortsätter sin tillväxtresa och utökar nu teamet med fokus på Food & Beverage genom en rekrytering av Anna Andrée Jeppe. Anna har en gedigen erfarenhet med över 20 år inom vinbranschen och kommer senast från rollen som VD på vinimportören Contemporary Wines, ett bolag med fokus på egna varumärken och med Systembolaget som sin främsta kanal. Innan dess var Anna nordisk marknadschef på̊ australiensiska vinbolaget Treasury Wine Estates, som är ägare av starka varumärken som Penfolds och Lindemans. Anna är utbildad civilekonom med inriktning på̊ marknadsföring och organisation på̊ Stockholms universitet.

”När Tobias hörde av sig så var valet enkelt. Jag har imponerats både av Rockets professionalism och utveckling och när jag fick veta mer om vilka initiativ som väntar runt hörnet kändes allt självklart.  Möjligheten att få arbeta renodlat med marknadsföring inom mitt stora intresse, mat & vin, känns oerhört kul och jag ser verkligen fram emot att träffa kunder och partners inom kort” säger Anna Andreé Jeppe. ”Jag har arbetat med marknadsföring inom vinbranschen i många år med fokus på projekt i både BS och FS vilket gett mig både framgångar och värdefulla lärdomar som jag längtar att få dela med mig av.” fortsätter Anna.

”Vi har lärt känna Anna under flera år som kund till oss och vi har imponerats av hennes kompetens, skärpa för detaljer och samtidigt bekväma ledarstil. När vi tog beslutet att tillsätta en ny chef för att leda vår fortsatta utvecklingsresa stod hon överst på listan av kandidater i hela branschen. Jag är oerhört glad över att vi så snabbt hittade varandra och vi ser verkligen fram mot att få in Anna som en central ledare i företaget” säger Tobias Nissen, VD på Rocket Revenue.  

Anna kommer redan under våren, med start i mitten av april, att gradvis sätta sig in i verksamheten för att officiellt tillträda i rollen som chef för affärsområdet Food & Beverage i juni 2023.

 

Kort om Rocket RevenuE 

Rocket Revenue grundades 2016 och är idag en av Nordens ledande byråer inom digital kommunikation och performance marketing. Vi hjälper våra kunder att skapa tillväxt genom att kombinera djup branschkunskap inom olika affärsvertikaler med spetskompetens inom digital marknadsföring. Inom vårt affärsområde Food & Beverage är vi marknadsledande när det kommer till digital marknadsföring av alkoholhaltiga drycker, med fokus på att driva försäljning både i Beställningssortimentet och från hyllan i butik.