Vi levererar lönsam marknadsföring

Oavsett om du just har börjat eller har en utvecklad verksamhet internt kommer vi att samarbeta med dig för att skapa och genomföra lönsamma strategier inom prestationsbaserad marknadsföring. Under åren har vi hjälpt stora såväl som små företag att lösa sina absolut tuffaste utmaningar.

Partner

Din partner för prestationsbaserad marknadsföring

Som din partner bidrar vi med djup kunskap på ledande plattformar som Facebook, Instagram, Messenger, Snapchat och Google. Ofta når vi framgång genom att göra saker som ingen annan i din bransch gör. Efter att ha identifierat banbrytande modeller för kundkonvertering, försäljning och tillväxt hjälper vi dig att genomföra den vinnande strategin. Vi är med dig hela vägen.

KPI

Uppsättning av KPI-ramverk

Vårt team av digitala experter är tillgängliga för att hjälpa dig och ditt företag till nästa nivå. Vi hjälper dig med vägledning för att fastställa KPI-ramverk tidigt som återspeglar verklig affärseffekt. Vårt konsumentforskningsteam kommer vara en ständig källa till insikter för att förbättra din förståelse för målgruppen och trender som påverkar deras konsumtion.

Strategi

Implementera smarta strategier

Baserat på smarta pixelstrategier och data skapar vi kampanjer, innehåll och annonser som lockar din specifika målgrupp. Som din partner vill vi hitta data eller insikter om din affärsmodell som medför att vi kan göra kontinuerliga förbättringar av din marknadsföring 365 dagar om året. Vi hjälper också din organisation att navigera i allt som är relaterat till att maximera effekterna vid användandet av moderna marknadsföringsplattformar.

Optimering

Optimering

Placeringar och innehåll optimeras kontinuerligt fortlöpande för att uppnå bästa möjliga avkastning, oavsett var köpet sker. Vi kommer att ge praktisk support i allt från innehåll och annonsproduktion till kampanjhantering, pågående optimering och rapportering och analys av resultaten. Vår filosofi är att våra klienters framgång bygger vår framgång och genom att säkerställa att våra kunder får ut så mycket som möjligt av den budget som investeras uppnår vi båda våra mål.

Samarbete

Samarbete

Samarbete driver allt vi gör. Tänk på vårt team som ditt team. Vårt rykte bygger på många års framgångsrika partnerskap och verkliga, mätbara resultat. Tillsammans utformar och genomför vi den digitala strategin som särskiljer dig från dina konkurrenter.

social-media

Är marknadsföring på sociala medier nytt för dig?

En stor del av Rocket Revenues framgång bygger på att hjälpa små kunder att hitta formeln för lönsam marknadsföring. Tillsammans hjälper vi dig att definiera rätt KPI:er för framgång, testa vilka produkter och erbjudanden som kan skala, implementera korrekta pixelstrategier så att algoritmerna kan hitta din publik, testa olika annonsformat etc. Redan i det här skedet kommer vi att ge dig en modern konfiguration som gör att du kan växa din affär med lönsam marknadsföring. När din affär börjar skala kommer vi sen att möta nya utmaningar!

Boka ett möte
chart

Ser du minskade effekter på roas?

Du har antagligen ett internt team, eller så arbetar du med en annan extern partner. Du investerar redan betydande budgetar på annonsering i sociala medier och du har nått framgång. Men du kanske upplever att det blir allt svårare att hitta eller bibehålla de ROAS-nivåer som du är van vid? Detta är den mest typiska situationen där kunder kontaktar Rocket Revenue. Vi börjar med att analysera dina nuvarande Business- och Google Analytics-konton och inom en vecka kommer vi att leverera vår första analys och rekommendationer till förbättringar. Ofta hittar vi tydliga och tidigare outforskade nya tillväxtstrategier för din affär. Exempel kan vara att vässa dina pixelstrategier eller koppla ihop din annonsering med andra datadrivna marknadsföringsplattformar för att hitta nya tillväxtvägar.

Boka ett möte
presentation

Utmaningar när du skalar upp?

Uppskalning av verksamheten med lönsam marknadsföring blir allt mer utmanande vid högre volymer. Det som fungerade igår på Facebook kanske inte fungerar idag. Receptet för framgång i Skandinavien kan inte kopieras i Storbritannien, logistik och marknadsföring går inte hand i hand, mängden innehåll är en utmaning etc. I dessa typer av situationer trivs Rocket Revenue som bäst och vi älskar att engagera oss. Dock finns det sällan några snabba enkla grepp som kan tillämpas. Vi måste snarare hitta nya innovativa idéer tillsammans genom att kombinera våra respektive kompetenser. Ibland fungerar nya innovationer, ibland gör de inte det, men du får en partner som kan matcha din ambition och som är laserfokuserad på att hitta sätt att fortsätta växa!

Boka ett möte