Historien om Rocket Revenue

2012

Vår VD såg som anställd på ett av världens största spelbolag de första marknadsföringsdollarna investeras på Facebook i samband med lanseringen av ett helt nytt socialt casinospel i USA. Resultaten var häpnadsväckande, tre år senare och efter hundra miljoner dollar investerade på Facebook hade de årliga organiska intäkterna vuxit från 0 till 200 miljoner dollar. Idén om att en dag skapa ett företag 100% fokuserat på prestationsbaserad marknadsföring var född.

2014

På andra sidan Atlanten hade vår produktchef under tiden tillbringat sina senaste 8 år med att driva e-handel i Sverige när han 2014 beslutade att starta sitt eget företag. Hans passion för vin- och Facebookmarknadsföring resulterade i Vinkompassen som snabbt blev en kraft i den svenska dryckesindustrin. Vår nuvarande försäljningschef anslöt och Vinkompassen växte snabbt till att bli det största svenska marknadsföringsföretaget inom dryckesindustrin.

2016

Ett par år senare grundade vår nuvarande marknadschef Rangbo Media. Satsningen växte fram ur en frustration kring alla dyra Facebook-byråer som försökte ge honom råd. Kunder hittades ursprungligen via Facebook-annonsering, många av dem var små e-handelskunder som snabbt såg sin ROAS öka dramatiskt via samarbetet. På mindre än två år växte Rangbo Media till tio anställda och fler än 100 kunder.

Today

Vi har nu alla gått samman under namnet Rocket Revenue. Vi är branschledande inom prestationsbaserad marknadsföring med extra spetskompetens på Facebooks olika plattformar. Tveka inte att ta kontakt redan idag så kan vi diskutera gemensamma affärsmöjligheter framåt!

Vårt team

our-team

…Består av 25 vassa marknadsföringsexperter med bakgrund från olika branscher. Det som förenar oss är den kombinerade erfarenheten från att ha investerat miljarder i prestationsbaserad marknadsföring under åren. Som team är vi passionerade, hårt arbetande och laserfokuserade på att generera försäljning och tillväxt för våra kunder. Kontakta oss redan idag och berätta mer om just din affär och dina utmaningar. Vi är Rocket Revenue.

5 000+

Genomförda
projekt

100 000+

Producerade
annonser

expert-250000

Levererade
timmar